Interactieve kaart Sas van Gent

Voor Stichting ’t Eiland uit Sas van Gent hebben we een interactieve kaart gemaakt van Sas van Gent. Op basis van Google Maps en een door IVS gemaakte WordPress plugin kan het bestuur van de stichting zelf markers toevoegen aan de kaart. Op de plaats van een marker is een bezienswaardigheid, activiteit of uitkijk punt.

Het kanaaleiland in Sas van Gent is een uniek stukje in Zeeland. De verbredingen van het kanaal zijn hier goed zichtbaar. Het gebied is jarenlang matig onderhouden. Met de aanleg van een wandelpromenade is hier een begin gemaakt om het gebied aantrekkelijker te maken voor inwoners en passanten. Met een drukbezochte camperplaats, bloemenweide, bootcamp, buitenspeeltuin en een tiny forrest is er genoeg te doen en te beleven. De interactieve kaart laat op een eenvoudige manier zien waar deze hotspots zich bevinden.

Klik op de afbeelding hierboven om de afbeelding