Over Ons

WIE ZIJN WIJ?

Stichting Innovision Solutions is een bedrijf opgericht door studenten van Scalda. Het doel van dit bedrijf is om de leeromgeving van de ICT studenten binnen Scalda te verrijken. De studenten die deelnemen aan de stichting leren zo kennis te maken met het echte bedrijfsleven op het gebied van Applicatie Ontwikkeling en Mediavormgeving.

Onderwijs krijgt de centrale positie in de samenleving, door de meerwaarde die zij creëren. Als opleider van toekomstige talenten, zal  ook het aanzien van onderwijsprofessionals toenemen en leiden tot een betere samenwerking tussen studenten en het bedrijfsleven.

WAT DOEN WIJ?
Door de maatschappelijke vraagstukken van morgen uit het bedrijfsleven en overheden te verbinden met jongeren, trainen zij de skills van de toekomst. Samen met experts gaan zij op zoek naar innovatieve ICT oplossingen om zo de werknemers van de toekomst te worden. Dit maakt het mogelijk voor jongeren om meer controle te krijgen over hun leeromgeving en deze te verrijken met de laatste technologieën en ontwikkelingen.

HOE DOEN WIJ DIT?
In dit nieuwe onderwijs zoeken wij klanten en opdrachtgevers die ons voorzien van innovatieve opdrachten of probleemstellingen waar wij, als leerlingen, van kunnen leren. Na het kennismakingsgesprek (ook wel het initiatie-gesprek) met de opdrachtgever stellen wij een projectvoorstel op. Hierin staat welke producten er door ons geleverd (kunnen) worden en wat wij hiervan kunnen leren. Wanneer deze projectvoorstel is ondertekend (door zowel de opdrachtgever als het projectteam (+ coach) worden verdere afspraken gemaakt d.m.v. een projectplan. Vervolgens doorlopen we gefaseerd het gehele proces van ontwerp tot oplevering van het product.